Đề Thi Khảo Sát Tiếng Anh Lớp 6

Đề thi khảo sát quality đầu xuân năm mới lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2021 (10 đề)

Với Đề thi khảo sát quality đầu năm mới lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2021 (10 đề) được tổng phù hợp tinh lọc từ đề thi môn Tiếng Anh 6 của các trường trên toàn quốc để giúp học sinh đầu tư ôn luyện trường đoản cú đó đạt điểm trên cao trong những bài thi Tiếng Anh lớp 6.

Bạn đang xem: Đề thi khảo sát tiếng anh lớp 6

*

Tải xuống

Phòng Giáo dục cùng Đào chế tác .....

Đề điều tra khảo sát chất lượng đầu năm

Năm học 2021

Môn: Tiếng Anh 6

Thời gian có tác dụng bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. fall

B. always

C. walk

D. half

2. A. spring

B. drink

C. kite

D. picnic

3. A. summer

B. usually

C. tube

D. menu

4. A. warm

B. want

C. water

D. waste

5. A. season

B. weather

C. bean

D. weak

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. milk

B. orange juice

C. mineral water

D. fish

2. A. speak

B. draw

C. time

D. watch

3. A. doctor

B. engineer

C. job

D. teacher

Exercise 3: Choose the correct answer

1. Take an umbrella with you. It ______ outside

A. rains B. rain C. rained D. is raining

2. After that, he ______ dinner.

A. Ate B. had C. have D. A và B

3. You should do morning exercise __________.

A. Regular B. regularly C. once a week D. never

4. The children are on the bus. They ______ lớn school.

A. are going B. go C. are go D. went

5. They _____swimming last Sunday.

A. Go B. going C. went D. goes

6. What are you going ______ tomorrow?

A. to lớn do B. vì C. did D. doing

7. We’re very _______ now. We don’t want any more food và drink

A. Cold B. hot C. full D. hungry

Exercise 4: Read the following text & choose the most suitable word khổng lồ fill in each blank

singing

reading

Japan

Korean

has

doesn’t

favorite

like

My brother, Pam studies at Primary School. He is in Class 5E. He is a bạn of (1) _______. He (2) _______ a big bookshelf with a lot of books & stories. He likes reading folk tales in his free time. His (3) ________ story is Aladin và the Magic Lamp. He is afraid of ghosts so he (4) _______ lượt thích ghost stories. He sometimes reads comic books. Now he is reading Doraetháng. Doraemon is a story from (5) ________. The main character is very helpful. Sometimes, his friends can come khổng lồ his house và borrow his books when he finish reading them

Exercise 5: Rewrite the following sentences

1. Where is Doraemon from? (come)

_______________________

2. What is your favourite subject? (do)

_______________________

3. I have English on Tuesday and Thursday. (twice)

_______________________

Exercise 6: Give sầu the correct form of the words in brackets

1. How vì chưng you practise (listen) ________?

2. Tomorrow I’ll have three lessons: Maths, Music and (England) ________

3. His hobby is (sing) _______ English songs.

4. Anna sings very (beautiful) _________.

Exercise 7: Correct the mistakes

1. I have sầu English four time a week ______________________________

2. Do you like play tennis? ______________________________

Hiển thị đáp án

Lời giảiExercise 1:

1. D 2. C 3. A 4. D 5. B

Exercise 2:

1. D 2. C 3. C

Exercise 3:

1. D 2. D 3. B 4. A

5. C 6. A 7. C

Exercise 4:

1. reading

2. has

3. favorite

4. doesn’t

5. Japan

Exercise 5:

1. Where does Doraemon come from?

2. What subject vì chưng you like?

3. I have sầu English twice a week

Exercise 6:

1. Listening

2. English

3. Singing

4. Beautifully

Exercise 7:

1. time ⇒ times

2. 2. play ⇒ playing


Phòng giáo dục và đào tạo và Đào chế tạo ra .....

Đề khảo sát quality đầu năm

Năm học 2021

Môn: Tiếng Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

Exercise 1: Choose the word that has the different main stress

1. A. between

B. corner

C. packet

D. summer

2. A. popcorn

B. sausage

C. sandwich

D. balloon

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from therest

1. A. summer

B. student

C. unhappy

D. umbrella

2. A. exciting

B. interesting

C. expensive

D. bridge

3. A. wool

B. foot

C. wood

D. boot

4. A. temple

B. engine

C. excite

D. elbow

5. A. India

B. pilot

C. invitation

D. inventor

Exercise 3:Give sầu the correct form of the verbs in brackets

1. What you ___________ (do) last summer? - I ____________ (visit) Hue Imperial City

2. What the weather _______ (be) tomorrow? - It ______ (rain) all day. I __________ (watch) weather forecast an hour ago.

3. Her favorite food ______ (be) pinetáo Apple juice. She usually _______ (drink) a glass of pinetáo bị cắn juice everyday.

Exercise 4: Choose the correct answer

1. How much _______ vị you want, Mom?

A. oranges B. apples C. bananas D. rice

2. We are going to lớn Nha Trang ______ vacation this summer.

A. on B. in C. of D. to

3. Mai ______ cooking some vegetables in the kitchen.

A. vị B. does C. are D. is

4. It’s very _______ you khổng lồ help me, Peter.

A. kind at B. kind C. kind of D. kind to

5. What does she _____ now?

A. wants to vày B. want khổng lồ vày C. want vì D. wants do

6. What is he ______ to do?

A. go B. goes C. going D. is going

7. David often ________ his camera to his picnic.

A. lớn bring B. bring C. brings D. bringing

8. I stay at trang chính _____ my mom because she’s sick

A. on B. with C. to D. in

9. I like New York ______ the people are very friendly.

A. so B. & C. after D. because

10. Life in the city is ________ than life in the countryside.

Xem thêm: Top 8 Phần Mềm Dạy Học Trực Tuyến Miễn Phí Tốt Nhất Hiện Nay

A. noisier B. noisy C. noisyer D. more noisy

Exercise 5: Read the following text & choose the correct answer

Last Monday afternoon, Fred came trang chính (1) ______ school with a headabịt. He didn’t vì his homework. He (2) _______ watch TV. He only wanted lớn go to (3) _______. He was tired and his head was (4) ______.His mother took hyên some rice to lớn eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits & some fruits và some orange juice. Then he went khổng lồ sleep. What a (5) _______ day.

1. A. to

B. from

C. between

D. and

2. A. doesn’t

B. isn’t

C. don’t

D. didn’t

3. A. bed

B. zoo

C. school

D. class

4. A. cold

B. cool

C. hot

D. sunny

5. A. wonderful

B. terrible

C. happy

D. great

Exercise 6: Make questions for the following answers

1. My favourite subject is Maths.

__________________________

2. It will be hot và sunny tomorrow.

__________________________

3. She is going lớn stay with her grandparents on her summer holiday.

__________________________

Exercise 7: Rearrange the words khổng lồ make meaningful sentences

1. come/ Where/ ,Tony/ do/ you/ from/?/

__________________________

2. The/ will/ sunny/ next/ weather/ be/ week/./

__________________________

3. The/ cheap/ in/ Ha Long/ food/ is/ Bay/./

__________________________

Hiển thị đáp án

Lời giảiExercise 1:

1. A 2. D

Exercise 2:

1. B 2. A 3. D 4. C 5. B

Exercise 3:

1. vì - visited

2. be – will rain - watched

3. is - drinks

Exercise 4:

1. D

2. A

3. D

4. C

5. B

6. C

7. C

8. B

9. D

10. A

Exercise 5:

1. B 2. D 3. A 4. C 5. B

Exercise 6:

1. What is your favorite subject?

2. What will the weather be tomorrow?

3. Who is she going khổng lồ stay with on her summer holiday?

Exercise 7:

1. Where vị you come from, Tony?

2. The weather will be sunny next weekover.

3. The food is cheap in Ha Long Bay.


Phòng Giáo dục đào tạo cùng Đào tạo ra .....

Đề khảo sát unique đầu năm

Năm học tập 2021

Môn: Tiếng Anh 6

Thời gian làm cho bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. who

B. where

C. whale

D. why

2. A. come

B. city

C. class

D. cook

3. A. eraser

B. desk

C. house

D. student

Exercise 2: Choose the wordthat has the different main stress

1. A. python

B. below

C. peacock

D. funny

2. A. around

B. monkey

C. quickly

D. circus

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. Jyên ổn never ________ at the school canteen.

A. is eating B. eats C. eat D. doesn’t eat

2. Which place would your family lượt thích ______? - New York.

A. visit B. visits C. visiting D. to visit

3. ______ grows vegetables.

A. An farmer B. Farmers C. Farmer D. A farmer

4. An astronaut can ______ the spaceship and walk in space.

A. get out of B. gets out C. get out D. gets out of

5. _____________? - My favorite season is summer.

A. What your favorite season? B. What’s your favorite season?

C. What are your favorite season? D. What’s you favorite season?

6. What did she bởi vì yesterday? - She ________ with her friends

A. goes swimming B. went swimming C. goed swimming D. is going swimming

7. ______ would you like to lớn visit, a museum or a pagoda?

A. Which place B. Who C. How many D. How much

8. Where is he going to ______ in Hue?

A. stay B. stays C. staying D. goes

9. There are four _____ in a year.

A. spring B. summer C. seasons D. winter

10. It ______ warm & foggy in Paris tomorrow.

A. is B. are C. will be D. will is

Exercise 4: Translate the following sentences inlớn English

1. Tôi mê thích ngày xuân vày có tương đối nhiều hoa

_______________________________

2. Ngày mai khí hậu vẫn như thế nào?

_______________________________

3. Đồ ăn uống phải chăng sinh hoạt vịnh Hạ Long.

_______________________________

Exercise 5: Read the following và choose the best answer

Last Monday afternoon, Fred came home page (1) ______ school with a headabịt. He didn’t do his homework. He (2) ________ watch TV. He only wanted khổng lồ go khổng lồ (3) _______. He was tired and his head was (4) _______. His mother took hlặng some rice to eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits and some orange juice. Then he went to lớn sleep. What a (5) _______ day.